top of page

Τα 30 καλύτερα τραγούδια του 2017


Wave 97.4

Φτάνοντας στο τέλος της φετινής χρονιάς, όλοι μπορούμε να αναρωτηθούμε ποιες αξιόλογες κυκλοφορίες μας έκαναν εντύπωση ακούγοντας τα μέσα στο 2017, και μας έκαναν να τα ακούμε ξανά και ξανά. Σε μια μαραθώνια εκπομπή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις 18.00 το απόγευμα, θα περιλαμβάνει την ετήσια λίστα με τα 30 καλύτερα τραγούδια που ήχησαν στα αφτιά σας τη χρονιά που πέρασε, μέσα από την σχετική λίστα που ακολουθεί.


Πληροφορίες για το κάθε ένα κομμάτι... εδώ


Ο Wave 97.4 φυσικά δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει σε αυτό καθημερινά μέσα από τις εκπομπές του, τα playlist, αλλά και το web, γι'αυτό βρίσκοντας αφορμή στο κλείσιμο της φετινής χρονιάς, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Wave 97.4 διαλέγουν, και σας προτείνουν να επιλέξετε τα καλύτερα για το 2017 συμμετέχοντας ενεργά εσείς μέσα από ψηφοφορία. Ψηφίζουμε εδώ...

Από το νούμερο 30 έως το νούμερο 1 θα μετρήσουμε ανάποδα μέχρι το καλύτερο τραγούδι που ψηφίσατε μέχρι να αναδειχτεί το κορυφαίο, παρουσιάζοντας τα από τα rock μικρόφωνα του σταθμού αλλά και ανακοινώνοντας μέσα από την σελίδα του facebook.

Από την New Rock και το Indie, έως το Metal και το Stone, η φετινή λίστα είχε τραγούδια και ήχους για όλα τα γούστα όπου θα προκαλέσουν πολλές συζητήσεις.

Ο Wave 97.4 είναι αυτός που θα επιστρατεύσει τα απαραίτητα μέσα για να επιφέρει την επικοινωνία με το κοινό του με σχόλιά και απόψεις. Συντονιστείτε όλοι για να μάθετε πρώτοι ότι μουσικό συνέβη το 2017, καθώς και ποιο είναι το κορυφαίο κομμάτι για φέτος.


Μέσα επικοινωνίας:

Sms: wave (κενό) το μήνυμα σας, στο 54340 κόστος 0.50 Φ.Π.Α.

Email: info@wave974.gr

wave97.4

Μετά το πέρας της μαραθώνιας εκπομπής, θα ακολουθήσει το μεγάλο Party της χρονιάς για τον Wave 97.4, αλλά και το πρώτο επίσημο για 360 City Bar, όπου όλοι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα αναλάβουν δράση μέχρι τελικής πτώσης στα decks του 360 City Bar, Ερμού 112.





Archive
bottom of page