top of page

Spring Art yet Fun Market


wave 97.4

Η Art Yet Fun καθιέρωσε τα τελευταία τρία χρόνια τα Markets χειροτεχνών στην Πάτρα δίνοντας σε δημιουργούς της πόλης και άλλων περιοχών της χώρας την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά και το ταλέντο τους στο Πατρινό κοινό που αγκάλιασε το χειροποίητο!

Η Ανοιξιάτικη Αγορά Χειροτεχνών της Art yet Fun διοργανώνεται φέτος, όπως και πέρυσι τέτοια εποχή, στον χώρο της Αγοράς Αργύρη, στην Αγ. Ανδρέου, την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, από τις 10 το πρωί έως τις 8.30 το βράδυ.

Στα τελευταία Markets - στην Αγορά Αργύρη τον περασμένο Μάρτιο, στο Royal τον περασμένο Ιούνιο και στο Hotel Astir τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν – φάνηκε ότι τα Art yet Fun Markets αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς στην πόλη.

Και αυτή την φορά, στην Ανοιξιάτικη/Πασχαλινή Αγορά Χειροτεχνών της Art yet Fun, 60 χειροτέχνες από την Αχαΐα, τη Δυτ. Ελλάδα και την Αθήνα, παρουσιάζουν ένα κόσμο όμορφο βασισμένο στην τέχνη, το μεράκι και το ταλέντο. Η πολύ μεγάλη ποικιλία αποκλειστικά χειροποίητων ειδών περιλαμβάνει: λαμπάδες και Πασχαλινά στολίδια, είδη δώρων, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, κεραμικά, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, φυσικά καλλυντικά, σαπούνια, κεριά, εδώδιμα, κούκλες, παιχνίδια, μπισκότα, γλυκά, κοσμήματα, κατασκευές, ζωγραφικούς πίνακες, φωτιστικά, ευφάνταστα αξεσουάρ, πολλές φρέσκες ιδέες αλλά και αποκλειστική, πρώτη παρουσίαση χειροτεχνημάτων.

Το Spring Art yet Fun Market επιστρέφει στην Αγορά Αργύρη, τον χώρο που του ταιριάζει περισσότερο από όλους και καταλαμβάνει όλο τον χώρο της Αγοράς, στολισμένο ανοιξιάτικα αλλά και με αναφορές στο επερχόμενο Πάσχα!

Κατά τη διάρκεια του διημέρου Ανοιξιάτικου Art Yet Fun Market, όπως και σε όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις, θα υπάρξουν σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, με εξαιρετικό ενδιαφέρον και για κάθε γούστο, για μικρούς και για μεγάλους:

Για τους ενήλικες


Παρασκευή 12.30 – 13.30 Ανοιξιάτικο μακιγιάζ Η make up artist Κωνσταντίνα Μάρκου θα παρουσιάσει ζωντανά σε μοντέλο ένα ανοιξιάτικο μακιγιάζ! Θα δώσει συμβουλές και tips πώς να κάνουμε ένα εύκολο μακιγιάζ, βήμα-βήμα, μόνες μας στο σπίτι, με επαγγελματικό αποτέλεσμα! Στο τέλος της παρουσίασης θα κληρωθεί ένα κραγιόν Aden Liquid lipstick σε υπέροχο ανοιξιάτικο χρώμα. (Ελεύθερη παρακολούθηση)


Παρασκευή 15.00-16.30 Ανοικτό σεμινάριο Digital Marketing και online προώθησης Για τους χειροτέχνες του Market και όποιον επιθυμεί να το παρακολουθήσει


Παρασκευή 18.30 – 19.30 / Σάββατο 17.30-18.30 Σεμινάριο παρασκευής Σπιτικής Μπύρας για αρχάριους – Γευσιγνωσία Με τον Παναγιώτη Κρίκη, (πιστοποιημένο Beer Sommelier από τη Staregister - μέλος του Συλλ. Ερασιτ. Ζυθοποιών Ελλάδος (ΣΕΖΕ). Θα μάθουμε τα βασικά για την μπύρα (ιστορικά, παραγωγή, είδη της, με ποια φαγητά συνδυάζεται), πώς παρασκευάζεται στο σπίτι με την απλή μέθοδο (beer kit), το κόστος, τα υλικά και το χρόνο που απαιτείται. Στο τέλος θα γίνει γευσιγνωσία από ελληνικές μπύρες διαφόρων ειδών αλλά και κάποιες – έκπληξη (που δεν έχουν κυκλοφορήσει) και, εννοείται, και σπιτικές! Με τη συνεργασία της μπύρας Mikonu της Ζυθοποιίας Μυκόνου και του καταστήματος πρώτων υλών Ale Box (Δηλώστε συμμετοχή στο 6976 279245, κόστος 3 ευρώ)

Σάββατο 12.30 – 13.30 Αναπαλαίωση επίπλου με χρώμα κιμωλίας Δείχνουμε πως μπορούμε να ανανεώσουμε τα έπιπλα μας, το χώρο μας και την ψυχολογία μας, εύκολα και οικολογικά. Η Άμπη από το Restauro, εκπρόσωπος της Annie Sloan στην Πάτρα, θα μας παρουσιάσει την αναπαλαίωση επίπλου με το αυθεντικό χρώμα κιμωλίας της Annie Sloan. Πληροφορίες στο 6934.821610 -2610.009505 (Ελεύθερη παρακολούθηση) Σάββατο 14.00 – 15.00 Μεταμορφώνοντας αντικείμενα σε χειροτεχνήματα Θα μάθουμε πώς μπορούμε να περάσουμε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μας, μεταμορφώνοντας μεταλλικά κουτιά, γυάλινα βάζα και φτιάχνοντας κοσμήματα από ρούχα που δεν φοράμε. Κυρίως όμως θα μάθουμε ότι οι χειροτεχνίες κάνουν καλό στη διάθεσή μας αλλά και στο περιβάλλον! Μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση για ανακύκλωση αντικειμένων που έχουμε στο σπίτι μας και δεν χρησιμοποιούμε. Με την Άννυ Μπουλούκου. (Ελεύθερη παρακολούθηση, μπορούν να το παρακολουθήσουν και παιδιά!)

Σάββατο 19.00-20.00 Τεχνική One Stroke Ζωγραφική με μια κίνηση. Με δύο χρώματα ταυτόχρονα στα πινέλα μας. Δείχνουμε τα βασικά βήματα γι αυτήν την εντυπωσιακή τεχνική. Στο τέλος της παρουσίασης το έργο θα χαριστεί με κλήρωση σε κάποιον τυχερό. Με την Aναστασία Κασσιάδη. (Ελεύθερη παρακολούθηση)

Σάββατο 20.00 Salsa Rueda- Cuban Style από τους "Salsamantes"

Η Rueda χορεύεται κυκλικά, από πολλά ζευγάρια σε ομάδα και περιλαμβάνει στροφές με περίπλοκα κρατήματα που εντυπωσιάζουν και ξαφνιάζουν τους θεατές. Η ομάδα χορού Salsamantes, η οποία δραστηριοποιείται στον πολυπολιτισμικό χώρο, «Περί Χορού Εμμέλεια», συμμετέχει σε γνωστά χορευτικά events και φεστιβάλ salsa και bachata (Ελεύθερη παρακολούθηση)


Για τους μικρούς μας φίλους: Κατασκευές και παιχνίδι!

Σάββατο 11.00 - 12.00 Εργαστήρι δημιουργικής κατασκευής για παιδιά, με την Αρίστη Μπελαβγένη (Ηλικίες 5+) Τι θα δημιουργήσουμε, πάλι; Σίγουρα θα είναι πολύχρωμο, ανοιξιάτικο και χαρούμενο και θα στολίσει το δωμάτιό μας! (Συμμετοχή 2€- Κατόπιν κράτησης θέσης στο τηλ. 6945.213563) Σάββατο 17.00 - 18.00 Θεατρικό παιχνίδι από τις εμψυχώτριες Ανδριάνα Αγγελοπούλου και Νικολέττα Κοτσινοπούλου για μαθητές δημοτικού. «Ένα καράβι με πανιά, γεμάτο παιχνίδια και χαρά, ξεκινάει μακρινό ταξίδι με προορισμό το νησί της ξεγνοιασιάς! Ελάτε να ζήσουμε μαζί αυτή την περιπέτεια» Όλοι οι ναύτες θα επιβιβαστούμε στο καράβι μας στις 17:00!

(Κόστος συμμετοχής: 4€ Κράτηση θέσης: 6947 354515)

Σάββατο 11.00 και 17:00 Face painting Λουλούδια, πεταλούδες, στέμματα, ζωάκια, σούπερ ήρωες και πολλά ακόμα σχέδια μέσα από τα μαγικά πινέλα της Dimily, της ομάδας του κλόουν Φρουφρού! Ελάτε να συνδυάσουμε τα ασφαλή χρώματα με τα πιο παιδικά χαμόγελα! (Κόστος 2ευρώ/σχέδιο)

Εγγραφές στο www.ArtYetFun.shop, το νέο e-shop των Χειροτεχνών

Κατά την διάρκεια του Christmas Art Yet Fun Market θα πραγματοποιηθούν προνομιακές εγγραφές χειροτεχνών στο ArtYetFun.shop, το ολοκαίνουργιο e-shop της Art Yet Fun το οποίο ενώνει την χειροτεχνική κοινότητα κάτω από μια ηλεκτρονική διεύθυνση!

Spring Art Yet Fun Market – 23 & 24 Μαρτίου 2018 Αγορά Αργύρη 10.00-20.30. Είσοδος ελεύθερη.

Πληροφορίες: 6987 183 472, 6932 308 092 Διοργάνωση: Art Yet Fun (www.Artyetfun.shop) – info@artyetfun.com Φωτογράφηση /Video : Make No Noize Με την χορηγική υποστήριξη των: Restauro / Marble Πάτρας – Ο Κόσμος Της Χάντρας Mε την media υποστήριξη των: Wave97.4 / KIIS Extra / Άρωμα FM / Smart FM/ Happy Week /


Ας ζήσουμε στιγμές ανάλογες με αυτές https://www.youtube.com/watch?v=g2NXhQ9M4z0 και αυτές https://www.youtube.com/watch?v=QJ9ofc2C7Oo και αυτές https://www.youtube.com/watch?v=MC6hH_Q3dNs&t=123s





Archive
bottom of page