top of page

Tουρνουά Stratego


Tουρνουά Stratego wave 97.4

Η αγωνιστική χρονιά για την ομάδα STRATEGO της Πάτρας ξεκινά όπως πλέον έχει καθιερωθεί με το τουρνουά Open του Οκτωβρίου. Την Κυριακή 28η Οκτωβρίου 2018, στο cafe "το Νέον" και ώρα 14:00, θα ξεκινήσει το Open Patras Oct2018.

Στο πρώτο φετινό ανοικτό τουρνουά είναι ευπρόσδεκτη η συμμετοχή νέων φίλων του Stratego, που θέλουν να γνωρίσουν το παιγνίδι και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Πολλοί παίκτες της Patras Stratego Team θα λάβουν μέρος, καθώς και παίκτες από την υπόλοιπη Ελλάδα, που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το Open Patras Oct2018.

Το τουρνουά θα χωριστεί σε 2 κατηγορίες ανάλογα τους πόντους των παικτών στην παγκόσμια κατάταξη, δίνοντας μεγαλύτερο ανταγωνισμό στις κατηγορίες και προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες διάκρισης. Θα ακολουθηθούν οι κανονισμοί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (ISF), με 5 γύρους και πρόγραμμα κληρώσεων το Swiss Perfect.

Παράλληλα με το τουρνουά θα γίνει και η παρουσίαση της νέας ΜΑΣΚΟΤ της Patras Stratego Team “marshal LopiX”.

Για την οργάνωση του Open Patras Oct2018, συνέβαλαν σημαντικά το café "το Νέον", το βιβλιοπωλείο "Το Δόντι" και το φωτοτυπικό κέντρο "copy25".

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται μέχρι και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, στην ηλεκτρονική φόρμα: https://goo.gl/forms/BU5Ex2yva6K1OcVv1 και στα τηλέφωνα: 6982221639 & 6983039301. Χρήσιμες πληροφορίες και εξυπηρέτηση μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της εθελοντικής ομάδας διαχειριστικής υποστήριξης των τουρνουά της Patras Stratego Team στο facebook: Strategeiras.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το "SUPER B", ο "Wave97.4", το "Τέταρτο", η "Match Αχαΐας", το "Tempo24.gr", η "VPRESS", ο "imerisios.gr", ο "dytikosaxonas.gr", τα


"DytikaNea.gr" και το "happyweek.gr".

facebook: Patras Stratego Team Strategeiras email: patras.stratego@gmail.com instagran: patras_stratego_team youtube: Patras Stratego Team

Archive
bottom of page