Τουρνουά STRATEGO

 

 

Ήρθε η ώρα να αναδειχθεί ο Πρωταθλητής της Πάτρας του Stratego!

Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Φεβρουαρίου διοργανώνεται από την Patras Stratego Team, το πρώτο πρωτάθλημα Πάτρας, με στόχο οι Πατρινοί παίκτες και επίδοξοι στρατηγοί να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Επίσης οι 8 πρώτοι της τελικής κατάταξης, έχουν απ’ευθείας εισητήριο για συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία του διεθνούς τουρνουά Patras Battles 2019(23-24/03).

Το café Το Νέον θα φιλοξενήσει το τουρνουά που έχει ενταχθεί στο καλεντάρι αγώνων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας(ISF), ακολουθώντας τους αντίστοιχους κανονισμούς με σύστημα κληρώσεων Swiss Perfect 7 γύρων.

Κάθε Πατρινός παίκτης ή Πατρινή παίκτρια, ανεξαρτήτου ηλικίας, μπορεί να λάβει μέρος, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής:

 

https://goo.gl/forms/QPAfH7wsmcbcZBZV2

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής κλείνουν την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Χρήσιμες πληροφορίες και εξυπηρέτηση μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της εθελοντικής ομάδας διαχειριστικής υποστήριξης των τουρνουά της Patras Stratego Team στο facebook: Strategeiras και στο 6982221639.

Για την οργάνωση τους, συνέβαλαν σημαντικά το café "το Νέον", το βιβλιοπωλείο "Το Δόντι" και το φωτοτυπικό κέντρο "copy25".

Ο πολυτιμότερος παίκτης θα κερδίσει μία ΜΑΣΚΟΤ της Patras Stratego Team, τον “marshal LopiX”.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το "SUPER B", ο "Wave97.4", το "Τέταρτο", η "Match Αχαΐας", το "Tempo24.gr", η "VPRESS", ο "imerisios.gr", ο "dytikosaxonas.gr", τα "DytikaNea.gr" και το "happyweek.gr".

 

site: patrasstrategoteam.wordpress.com
facebook: Patras Stratego TeamStrategeiras
email: patras.stratego@gmail.com
instagram: patras_stratego_team
youtube: Patras Stratego Team

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Τα σαββατοκύριακα σου γίνονται Rock

October 29, 2020

1/4
Please reload

Recent Posts

August 5, 2020

Please reload

Archive
Please reload