top of page

Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πάτρας «Σε απευθείας σύνδεση»


Σε απευθείας σύνδεση» – Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη wave 97.4

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μετά από έναν δυνατό καλλιτεχνικό χειμώνα στη μουσική σκηνή του Gazarte ταξιδεύει την Τρίτη 11 Ιουνίου, στο Ρωμαϊκό Ωδείο στην Πάτρα. «Σε απευθείας σύνδεση» με το κοινό της, η διαχρονική ερμηνεύτρια μαζί με πέντε ταλαντούχους σολίστες μουσικούς, θα μοιραστεί μαζί μας μία από τις πιο επιτυχημένες φετινές παραστάσεις.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, στο οποίο η ροκ διάθεση, η ανεξάντλητη ενέργεια και ο πηγαίος αυθορμητισμός της ορμητικής και αεικίνητης Άλκηστης Πρωτοψάλτη εναλλάσσονται με εξαιρετικές ακουστικές στιγμές, που γαληνεύουν την ψυχή μας.

«Σε απευθείας σύνδεση», ένα κρεσέντο χαράς, με ιδιαίτερες εκπλήξεις όπου απολαμβάνουμε τη Άλκηστη Πρωτοψάλτη να ερμηνεύει τα ωραιότερα τραγούδια της, που αποτελούν σταθερή αξία στο χρόνο, αλλά και το νέο της υλικό.


Συμμετέχει ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Γιάννης Μαθές.

Θωμάς Κοντογεώργης: Πιάνο /Ενορχηστρώσεις Πέτρος Βαρθακούρης: Mπάσο Παντελής Ντζιάλας: Κιθάρα Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος: Τρομπόνι Κώστας Μυλωνάς: Κρουστά


Πληροφορίες

Τρίτη 11 Ιουνίου

Πάτρα – Ρωμαϊκό Ωδείο

Ώρα Προσέλευσης: 20:00, Ώρα ‘Έναρξης: 21:00

Γενική είσοδος: 17 ευρώ

Σημεία Προπώλησης: Τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο viva.gr – Βιβλιοπωλείο Discover (Bούρβαχη 3-5, Πεζόδρομος μεταξύ Κορίνθου & Μαιζώνος) – Γωνιά του βιβλίου – Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου (Αγίου Νικολάου 32) – Seven Spots – Reload Stores – Καταστήματα WIND

Παραγωγή: gazarte

Archive
bottom of page