top of page

APOCALYPTICA Plays METALLICA By Four Cellos


APOCALYPTICA wave 97.4

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 Piraeus 117 Academy, Αθήνα και Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 Fix Factory of Sound, Θεσσαλονίκη

Στις 10 Μαΐου 1996 οι φινλανδοί rockers, APOCALYPTICA, κυκλοφόρησαν το επικό, πλέον, ντεμπούτο άλμπουμ τους, PLAYS METALLICA BY FOUR CELLOS.

Με την κυκλοφορία του, το PLAYS METALLICA BY FOUR CELLOS αποτέλεσε μια νέα προσέγγιση στις επιτυχίες της μεγαλύτερης metal μπάντας όλων των εποχών. Το ορχηστρικό ροκ έργο, με κυρίαρχο όργανο το τσέλο, άλλαξε το μουσικό τοπίο αφήνοντας το ιδιαίτερο στίγμα του στην ιστορία για πολλά χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο, οι τέσσερεις τσελίστες από τη Φινλανδία, δημιούργησαν το δικό τους μουσικό είδος και έθεσαν τα θεμέλια σε μια σταδιοδρομία που έχει διαρκέσει πάνω από 20 χρόνια, με πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκων και sold out εμφανίσεων παγκοσμίως.

Για να γιορτάσει την 20ή επέτειο του άλμπουμ, η μπάντα το επανακυκλοφόρησε με 3 bonus tracks στις 22 Ιουλίου 2016. Σε αυτήν τη νέα έκδοση προστέθηκαν ολοκαίνουργιες και ακυκλοφόρητες - έως τότε - ορχηστρικές εκτελέσεις των «Battery», «Nothing Else Matters» και «Seek & Destroy».

φού έδωσαν πάνω από 170 συναυλίες για το PLAYS METALLICA BY FOUR CELLOS σε 40 χώρες, οι Apocalyptica κυκλοφόρησαν ένα live άλμπουμ με τίτλο «Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos – A Live Performance», το οποίο περιείχε και ένα DVD από την εμφάνιση τους στο Κάστρο Olavinlinna της Φινλανδίας. Οι ηχογραφήσεις για CD και βινύλιο έγιναν στο θρυλικό Tavastia Klubi στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Καθώς η περιοδεία PLAYS METALLICA BY FOUR CELLOS ολοκληρώνει τον κύκλο της, οι Apocalyptica, θα βρεθούν στην Ελλάδα για δύο συναυλίες!


Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 Piraeus 117 Academy, Αθήνα

και

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 Fix Factory of Sound, Θεσσαλονίκη


Μην λείψει κανείς!


ΑΘΗΝΑ Πόρτες ανοίγουν: 19:30 Apocalyptica on stage: 21:30


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πόρτες ανοίγουν: 20:00 Apocalyptica on stage: 21:30

Archive
bottom of page