top of page

“Countdown” Τα 20 καλύτερα τραγούδια του 2019


Φτάνοντας στο τέλος της φετινής χρονιάς, όλοι μπορούμε να αναρωτηθούμε ποια ήταν τα καλύτερα τραγούδια που κυκλοφορήσαν μέσα στο 2019 και μας έκαναν εντύπωση ακούγοντας τα, ενώ θα επιθυμούσαμε να τα ακούμε επανειλημμένα. Για αυτό τον λόγο και για ακόμα μια χρόνια, ο Wave 97.4 σας παρουσιάζει την μαραθώνια εκπομπή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 18.00 το απόγευμα, φροντίζοντας για εσάς την ετήσια λίστα με τα 20 καλύτερα τραγούδια που ήχησαν στα αφτιά σας τη χρονιά που πέρασε.

Ο Σταθμός όλο τον χρόνο φυσικά συμμετείχε σε αυτό καθημερινά μέσα από τις εκπομπές του, τα playlist, αλλά και το web, προτείνοντας σας νέες κυκλοφορίες, και βρίσκοντας αφορμή στο κλείσιμο της φετινής χρονιάς οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Wave 97.4, διαλέγουν και σας προτείνουν να επιλέξετε τα καλύτερα για το 2019 μαθαίνοντας πληροφορίες για το κάθε τραγούδι εδώ, καθώς και να τα ακούσετε.

Από το νούμερο 20 έως το νούμερο 1 θα μετρήσουμε ανάποδα μέχρι να αναδειχτεί το κορυφαίο τραγούδι, παρουσιάζοντας τα από τα Rock μικρόφωνα του σταθμού αλλά και ανακοινώνοντας μέσα από την σελίδα του facebook.

Από την New Rock και το Indie, έως το Metal και το Stone, η φετινή λίστα είχε τραγούδια και ήχους για όλα τα γούστα όπου θα προκαλέσουν πολλές συζητήσεις. Συντονιστείτε όλοι για να μάθετε πρώτοι ότι μουσικό συνέβη το 2019, καθώς και ποιο είναι το κορυφαίο κομμάτι για φέτος.


Μείνετε συντονισμένοι


Μετά το πέρας της μαραθώνιας εκπομπής, θα ακολουθήσει το μεγάλο Party της χρονιάς για τον Wave 97.4, οπού θα πάρει μέρος στη Γιάφκα (Night Revolution Club) . Εκεί όλοι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα αναλάβουν δράση στα decks μέχρι τελικής πτώσης. Πολλά από τα καινούργια κομμάτια άλλα και παλιότερα θα τα ακούσουμε το βράδυ στο μεγάλο Party... για αυτό ετοιμαστείτε!!!


Γιάφκα (Night Revolution Club)

Κανάρη 90 Πάτρα

Ώρα 24.00

Είσοδος Ελεύθερη



Archive
bottom of page