top of page

Red Yoga Charity Event


Όταν η αγάπη δεν έχει όρια, ένα παιδί χαμογελά!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Hatha Yoga & Pilates Studio διοργανώνει το Red Yoga Charity Event. Πρόκειται για ένα μεγάλο φιλανθρωπικό event που πραγματοποιείται πάντα κοντά στις μέρες των Χριστουγέννων, στο χώρο του Hatha Yoga & Pilates Studio. Όλοι οι συμμετέχοντες φορούν κάτι κόκκινο -για να είναι μέσα στο πνεύμα των ημερών- και μένοντας πιστοί στη φιλοσοφία της yoga αλλά και στις βασικές ανθρώπινες αξίες, βοηθούν με τον τρόπο τους συνανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Η κάθε συμμετοχή είναι με ελεύθερη συνεισφορά (donations) και όλα τα έσοδα πάνε σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό, διαφορετικό κάθε φορά.

Φέτος το Red Yoga Charity Event θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις αίθουσες του Hatha Yoga & Pilates Studio, (Λευκωσίας και Κερύνειας 16) και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους μικρούς ήρωες της «Φλόγας», του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Αυτή τη χρονιά η εκδήλωση αλλάζει μορφή, καθώς το Red Yoga Charity Event θα είναι ολοήμερο, ξεκινώντας από το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ. Εκτός από τις βασικές πρακτικές yoga, θα πραγματοποιηθούν μαθήματα Pilates, Aerial Yoga, Aikido αλλά και 5 Ρυθμών.

Επιπρόσθετα στο χώρο θα γίνει μάθημα Kids’ and Family Yoga στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά παρέα με τους γονείς τους, αλλά και Εργαστήρι Χειροτεχνίας όπου οι μικροί μας φίλοι θα φτιάξουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια υπό την καθοδήγηση και τη βοήθεια εθελοντών παιδαγωγών. Αμέσως μετά θα στηθεί ένας γιορτινός μπουφές για τους λιλιπούτειους καλλιτέχνες.

Ακόμα και τα μαθήματα Yoga θα είναι πιο… «ιδιαίτερα» φέτος καθώς θα πραγματοποιηθεί μάθημα Yoga για κωφούς, το οποίο θα καθοδηγηθεί με τη βοήθεια εθελοντή - εκπαιδευόμενου διερμηνέα της Νοηματικής Γλώσσας. Επίσης θα πραγματοποιηθεί μάθημα Yin Yoga που θα πλαισιωθεί μουσικά από το γνωστό Πατρινό μουσικό Σπήλιο Καστάνη.

Το απόγευμα της Κυριακής θα γίνει ενημέρωση για το έργο της Φλόγας από μέλος του Συλλόγου, αλλά και ενημέρωση από το Κέντρο Ενημέρωσης Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή». Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία νέων δοτών από τους ανθρώπους του ΚΕΔΜΟΠ.


Την ημέρα θα κλείσει μουσικά το συγκρότημα «State of Blue».


Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:


11.00-12.00: Kids’ and Family Yoga

12.00-13.00: Εργαστήρι Χειροτεχνίας

Pilates

13.00-14.00: Aerial Yoga



16.30-17.30: Aerial Yoga

Pilates

17.30-18.00: Yoga για κωφούς

17.30-18.30: 5 Rhythms

18.30-19.30: Aikido

18.30-20.00: Yin Yoga

Hatha Yoga (All Levels)

20.30: “ State of Blue” Live


Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των:


ΔΙΗΧΟ, Noisebox, KYKAO, CK, ΔΑΣΣΥΛΙΟ-ΑΥΛΗ-LOFT by VOUS, FIFTY-FIFTY boardshop, The Kouls, Εξερευνητές

Archive
bottom of page