Τα 21 καλύτερα τραγούδια για το 2020


wave 97.4

Φτάνοντας στο τέλος της φετινής χρονιάς, όλοι μπορούμε να αναρωτηθούμε ποια ήταν τα καλύτερα τραγούδια που κυκλοφορήσαν μέσα στο 2020 και μας έκαναν εντύπωση ακούγοντας τα, ενώ θα επιθυμούσαμε να τα ακούμε επανειλημμένα. Για αυτό τον λόγο και για ακόμα μια χρόνια, ο Wave 97.4 σας παρουσιάζει την μαραθώνια εκπομπή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από τις 18.00 το απόγευμα, φροντίζοντας για εσάς την ετήσια λίστα με τα 21 καλύτερα τραγούδια που ήχησαν στα αφτιά σας τη χρονιά που πέρασε. Ο Σταθμός όλο τον χρόνο φυσικά συμμετείχε σε αυτό καθημερινά μέσα από τις εκπομπές του, τα playlist, αλλά και το web, προτείνοντας σας νέες κυκλοφορίες, και βρίσκοντας αφορμή στο κλείσιμο της φετινής χρονιάς οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Wave 97.4, διαλέγουν και σας προτείνουν να επιλέξετε τα καλύτερα για το 2020 μαθαίνοντας πληροφορίες για το κάθε τραγούδι εδώ, καθώς και να τα ακούσετε από την λίστα που ακολουθεί.

 1. ACDC - Shot In The Dark

 2. Arkado - To Leave It All Behind

 3. Khymera - Walk Away

 4. Fates Warning - Now Comes The Rain

 5. Fontaines D.C. - Televised Mind

 6. Foo Fighters - Shame Shame

 7. H.E.A.T - Rock Your Body

 8. Joe Bonamassa - Royal Tea

 9. Kaleo - Break My Baby

 10. Marilyn Manson - We Are Chaos

 11. Mettalica - All Within My Hands

 12. Nothing But Thieves - Is Everybody Going Crazy

 13. Ozzy Osbourne - Under The Graveyard

 14. Pearl Jam - Dance Of The Clairvoyants

 15. Royal Blood - Trouble’s Coming

 16. The Cribs - Running Into You

 17. The Night Flight Orchestra – Divinyls

 18. The Smashing Pumpkins - The Colour of Love

 19. Travis - A Ghost

 20. Ulver - Machine Guns And Peacock Feathers

 21. Wishbone Ash - Empty Man

Ψηφίζουμε Εδώ


Από το νούμερο 21 έως το νούμερο 1 θα μετρήσουμε ανάποδα μέχρι το καλύτερο τραγούδι που ψηφίσατε να αναδειχτεί το κορυφαίο, παρουσιάζοντας τα από τα Rock μικρόφωνα του σταθμού αλλά και ανακοινώνοντας μέσα από την σελίδα του facebook.

Από την New Rock έως το Classic, η φετινή λίστα είχε τραγούδια και ήχους για όλα τα γούστα όπου θα προκαλέσουν πολλές συζητήσεις. Συντονιστείτε λοιπόν για να μάθετε πρώτοι, ότι μουσικό συνέβη το 2020, καθώς και ποιο είναι το κορυφαίο κομμάτι για φέτος.

Featured Posts
Archive