top of page

Off Road Adventure Festival 14 - 16 Σεπτεμβρίου


Off Road Adventure Festival Wave 97.4

Από 14 μέχρι 16 Σεπτεμβρίου, το Terra Vibe Park μετατρέπεται σε έναν ατέλειωτο φεστιβάλ περιπέτειας για ολόκληρη την οικογένεια.

Το 1ο Off Road Adventure Festival δεν είναι μια έκθεση σαν όλες τις άλλες. Για 3 ημέρες έρχεται να ταράξει τα νερά και την ανία των καθιερωμένων διοργανώσεων, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν ένα μοναδικό τριήμερο διασκέδασης και περιπέτειας στη φύση.

Off Road Adventure Festival Wave 97.4

Δείτε από κοντά και τεστάρετε τα αγαπημένα σας μοντέλα στις κατηγορίες SUV, Pickup και 4Χ4, καθώς οι μικροί μας φίλοι θα δοκιμάζουν παιδικά ποδήλατα σε ειδικά διαμορφωμένες πίστες, θα παρακολουθούν επιδείξεις τηλεκατευθυνόμενων οχημάτων 4Χ4, θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο skimboard (surf σε ρηχά νερά) σε έναν ειδικά διαμορφωμένο υδάτινο διάδρομο, και θα απασχοληθούν δημιουργικά με ζωγραφική, γυμναστική και πίστες survivor.

Με φόντο τα καλύτερα μοντέλα SUV, Pickup & 4X4, που μπορούν να μεταφέρουν εύκολα και με ασφάλεια τον εξοπλισμό για το αγαπημένο σας χόμπι στις εξορμήσεις σας στη φύση, απολαύστε προγράμματα γιόγκα και εναλλακτικής άσκησης για όλες τις ηλικίες, αναρρίχηση, πεζοπορία, και ποδηλατικές διαδρομές, διαγωνισμούς οδηγικής δεξιοτεχνίας για άντρες και γυναίκες, μοναδικά shows οχημάτων, enduro μηχανών και mountain bikes, ζωντανή μουσική, camping, πικ – νικ στη φύση και πολλά άλλα. Μην χάσετε ένα μοναδικό, αξέχαστο και περιπετειώδες τριήμερο για όλη την οικογένεια, αλλά και μια ευκαιρία να δείτε από κοντά όλα τα νέα της αγοράς των Οff Road οχημάτων.

Off Road Adventure Festival Wave 97.4
Εκθέτες

Το «Off-Road Adventure Festival» έρχεται να σηματοδοτήσει το ετήσιο ραντεβού των ανθρώπων του κλάδου που συνδέεται με την μετακίνηση και τις δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου στην ύπαιθρο, με την πιο ευρεία έννοια.


Πιο συγκεκριμένα η διοργάνωση απευθύνεται σε:

Εμπόρους καινούργιων και μεταχειρισμένων καθαρόαιμων off road οχημάτων έως 3,5 τόνους.

Εμπόρους καινούργιων και μεταχειρισμένων SUV (Sport Utility Vehicles) οχημάτων.

Εμπόρους Ανταλλακτικών & Ελαστικών off road οχημάτων

Εμπόρους ειδικού Εξοπλισμού & Αξεσουάρ off road οχημάτων

Εμπόρους τροχόσπιτων και ειδών Camping

Εμπόρους ειδών κυνηγιού

Εμπόρους εξοπλισμού outdoor αθλητικών και άλλων δραστηριοτήτων

Fan Clubs οχημάτων off road


Εκθέματα

Ελαφρά επαγγελματικά οχήματα τύπου pick up

Off Road & SUV (Sport Utility Vehicles) οχήματα όλων των κατηγοριών

Τροχόσπιτα – Οχήματα Camper

Off Road Μηχανές (enduro) – Trial

Ποδήλατα βουνού (mountain bikes)

Καύσιμα & Ελαστικά & Λιπαντικά

Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ οχημάτων Off Road

Εξοπλισμός outdoor & είδη camping


Ο χώρος
Off Road Adventure Festival Wave 97.4

Το «Off-Road Adventure Festival» θα πραγματοποιηθεί στο Terra Vibe Park, στον πιο σύγχρονο «ανοιχτό» χώρο εκδηλώσεων της χώρας. Τα 110 στρέμματα του φιλόξενου χωμάτινου τερέν προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες παρουσίασης των off road & SUV οχημάτων της ελληνικής αγοράς. Δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα στους εμπόρους αυτών των οχημάτων να τα παρουσιάσουν κυριολεκτικά στον φυσικό τους χώρο αλλά και στους επισκέπτες -υποψήφιους αγοραστές- όχι μόνο να τα θαυμάσουν μέσα στη φύση αλλά και να τα οδηγήσουν σε ειδικά διαμορφωμένες πίστες με χώμα και λάσπη!

Την ίδια ευκαιρία θα έχουν και οι λάτρεις των μηχανών εκτός δρόμου (enduro) αλλά και των ποδηλάτων βουνού (mountain bikes) ενώ κατηγορίες προϊόντων που πλαισιώνουν όλα τα παραπάνω οχήματα καθώς και πάσης φύσεως προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν σε outdoor δραστηριότητες θα βρίσκονται για πρώτη συγκεντρωμένα σε έναν χώρο!


Χώροι στάθμευσης: Οι χώροι parking επιδεικνύονται με ειδική σήμανση. Φτάνοντας στην περιοχή, ακολουθείστε τις οδηγίες των σημάτων και του ειδικού προσωπικού που θα βρίσκεται εκεί για την εξυπηρέτησή σας.

Ο.Σ.Ε. Στάση: Σταθμός Σφενδάλη, Μαλακάσα Αττικής. Απόσταση από Terra Vibe Park: 2.4 χιλ. Δρομολόγια: Οι αναχωρήσεις των τρένων γίνονται καθημερινά από το σταθμό Λαρίσης, τον Πειραιά και από την Θεσσαλονίκη για ορισμένα δρομολόγια. Περισσότερες πληροφορίες: τηλ. πληροφοριών Ο.Σ.Ε.: 210 529 7777 και τηλ. κέντρο Ο.Σ.Ε: 1110Archive
bottom of page